lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Magazine

Corpuri de iluminat de la magazinele EVALIGHT acuma NOU si in magazinele online www.universul-luminii...

Corpuri de iluminat de la magazinele EVALIGHT acuma NOU si in magazinele online www.universul-luminii.rowww.evalight.ro ,   www.farobarcelona.ro

In proiectele de amenajare interioara un rol major il joaca sursa de lumina. Aceasta defineste ambientul, creeaza atmosfera si personalizeaza spatiul. Reteaua de magazine de corpuri de iluminat EVALIGHT, devenind astfel cel mai cunoscut lant magazine de specialitate de corpuri de iluminat din vestul Romaniei.

In vederea maximizarii satisfactiei clientilor oferim mereu ultimele aparitii in domeniul design-ului si al modelelor de corpuri de iluminat casnic, iluminat interior si exterior. Abordam cu aceeasi seriozitate toate proiectele, fie ca vin din domeniul rezidential, comercial, industrial sau hotelier.

Detinem o echipa de specialisti a caror experienta garanteaza realizarea celor mai ambitioase proiecte. Oferim corpuri de iluminat pentru iluminat general, pentru iluminat functional si pentru cel de ambianta. Venim in intampinarea clientilor cu o gama completa de corpuri de iluminat: candelabre, lustre, aplice, veioze, lampadare, spoturi, corpuri de iluminat exterior, candelabre si lustre cristal SWAROVSKI, cristal BOHEME, MURANO, corpuri de iluminat din fier forjat etc..

 

Gama larga de produse oferite, garantia calitatii acestora si raportul corect calitate-pret ne recomanda.

 Evalight “ we light your life ”

 

Magazine online Lustre Evalight deschis pentru comenzi NON STOP :)

www.evalight.ro

www.evambient.ro

www.universul-luminii.ro

www.farobarcelona.ro

Va asteptam cu mult drag!

 

"Corpuri de iluminat  - elegante în stil unic" http://www.universul-luminii.ro/- Corpurile de iluminat  Evalight, sunt proiectate în stil unic care creează o atmosferă sofisticată și elegantă într-un mod adecvat și combină estetica cu funcționalitatea și confortul de utilizare. Fiecare Corp de iluminat oferă caracteristici personalizate, care contribuie la unicitatea sa. O varietate de forme si dimensiuni, forme originale de design uimitor, precum și îngrijirea și atenția la detalii, fac corpurile de iluminat Evalight nu numai să permită doar modul corect de iluminare în orice cameră, dar și iluminând într-un stil unic și original, creând o atmosferă minunată care va încânta pe membrii familiei și oaspeții dvs.  

Prețul atractiv, formele originale de design, stilul distinctiv și elegant - acestea sunt caracteristicile corpurilor de iluminat Evalight care sunt potrivite pentru interioarele moderne și clasice și creează o atmosferă excelentă de exclusivitate în casa ta .

Produsele de iluminat Evalight, sunt potrivite in ori ce spatiu de interior fie camera de zi (sufragerie, living), dormitor, bucatarie, baie, hol, birou, va ilumina intr-un stil unic dar sunt potrivite si in exterior fie in terasa și grădină, care va încânta pe toată lumea. Cu forme originale de design unic și stil distinctiv, realizate din cele mai bune materiale sunt doar câteva dintre avantajele corpurilor de iluminat Eva-Light la care cu siguranță va apela toată lumea.

Corpurile de iluminat Evalight sunt fabricate din materiale de inalta calitate și se potrivesc perfect în orice interior fie el cu design de iluminat clasic cât și pentru iluminat modern dar si iluminat rustic (traditonal), garantând un efect stilistic perfect în orice cameră.

Diversitatea corpurilor de iluminat Evalight pentru interior de la lustre, pendule clasice si moderne, candelabre clasice si moderne, plafoniere moderne, lampadare, veioze, lampi de masa si lampi de podea, aplice clasice, moderne, rustice, spoturi si corpuri de iluminat pentru birouri, dormitoare, bucatarii, living room, bai precum si corpuri de iluminat profesionale, spoturi incastrabile, surse de iluminat pentru exterior de diferite modele culori si marimi usor de instalat si care creaza un ambient placut pentru magazine, hoteluri, restaurante, baruri, spatii birou etc..

Colecție de prestigiu de corpuri de iluminat Evalight care creează o atmosferă sofisticată și se inscrie in sloganul "iluminat elegant în stil unic - Evalight".

Magazinul Online http://www.universul-luminii.ro/ comercializează produse de iluminat. Vânzare Surse si Sisteme de iluminat - vânzari: lustre, aplice, candelabre, spoturi, veioze, lămpi, lampadare, plafoniere, pendule, ventilatoare, accesorii iluminat , becuri si lămpi cu LED-uri, corpuri de iluminat exterior si interior la prețuri accesibile. Iluminat de interior decorativ - Corpuri si surse de iluminat, vânzari cu livrare in toate orasele tarii precum Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti - Sector 1, Bucureşti - Sector 2, Bucureşti - Sector 3, Bucureşti - Sector 4, Bucureşti - Sector 5, Bucureşti - Sector 6, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Timisoara, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, și cel mai mare distribuitor de copuri de iluminat din Romania.

MAGAZIN CORPURI DE ILUMINAT ONLINE

MAGAZIN CORPURI DE ILUMINAT

VANZARI CORPURI DE ILUMINAT

CORPURI DE ILUMINAT:

CORPURI DE ILUMINAT INTERIOR

CORPURI DE ILUMINAT EXTERIOR

CORPURI DE ILUMINAT MODERNE

CORPURI DE ILUMINAT CLASICE

CORPURI DE ILUMINAT TRADITIONALE

CORPURI DE ILUMINAT RUSTICE

CORPURI DE ILUMINAT LUX

CORPURI DE ILUMINAT CRISTAL

CORPURI DE ILUMINAT DECORATIV

CORPURI DE ILUMINAT ECONOMICE CU BECURI LED

CORPURI DE ILUMINAT CU SENZORI DE MISCARE

CORPURI DE ILUMINAT CU LED-URI

CORPURI DE ILUMINAT SOLARE

CORPURI DE ILUMINAT PENTRU COPII

MAGAZIN ONLINE VANZARE SURSE, SISTEME SI CORPURI DE ILUMINAT LA CEL MAI BUN PRET / CALITATE!

MAGAZIN ONLINE - VÂNZĂRI CORPURI DE ILUMINAT:

LUSTRE

CANDELABRE

APLICE

SPOTURI

VEIOZE

LAMPADARE

PLAFONIERE

PENDULE

LĂMPI

BECURI

VENTILATOARE

ACCESORII PENTRU CORPURI DE ILUMINAT

MAGAZINUL ONLINE DE CORPURI DE ILUMINAT: http://www.universul-luminii.ro/

MAGAZIN CORPURI DE ILUMINAT ONLINE - MAGAZIN SURSE DE ILUMINAT - VANZARI SISTEME ILUMINAT - CORPURI ILUMINAT LED - ILUMINAT INTERIOR - ILUMINAT EXTERIOR - ILUMINAT MODERN - ILUMINAT CLASIC - ILUMINAT TRADITIONAL - ILUMINAT LUX - ILUMINAT DECORATIV - ILUMINAT ECONOMIC CU BECURI LED - ILUMINAT CU SENZORI DE MISCARE - MAGAZIN ONLINE VANZARE SURSE SI CORPURI DE ILUMINAT LA CEL MAI BUN PRET / CALITATE! MAGAZIN ONLINE - VÂNZĂRI CORPURI DE ILUMINAT - LUSTRE - CANDELABRE - APLICE - SPOTURI - VEIOZE - LAMPADARE - PLAFONIERE - PENDULE - LĂMPI - BECURI - VENTILATOARE -  ILUMINAT CU LED-URI - ACCESORII ILUMINAT .

 

 

« inapoi

Showroom S.C. EVALIGHT S.R.L. Depozit S.C. Evalight S.R.L. Sediu S.C. Evalight S.R.L.
Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 1/3 parter Calea Sagului nr.153 Strada Nicolaus Lenau nr.5
300188 Timisoara, 300517 Timisoara 310263 Arad
Tel. : 0256 218 429, 0724053529, Tel. : 0786 539 779 Tel. : 0724053529
0356 171 622, 0356 171 623, 0356 171 624
corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter