lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Catalog » ILUMINAT INTERIOR MODERN » NOU ! Lustre VINTAGE, RETRO, INDUSTRIA Style

Pendul VINTAGE diametru 21cm, Lite Colleccion 6974 Massmi Iluminacion


+ mareste imaginea ...

Pendul VINTAGE diametru 21cm, Lite Colleccion 6974 Massmi Iluminacion

Adauga comentariu pentru Pendul VINTAGE diametru 21cm, Lite Colleccion 6974 Massmi Iluminacion
Cod produs: 6974
Producator: Massmi Iluminacion
Materiale: Metal disponibil in 4 finisaje alb, cupru, negru sau auriu antique mat. A se specifica la comanda. Pretul difera in functie de culoare. Contactati-ne pentru mai multe informatii.  
Putere: 1x60 Watt E27 bec Edison inclus in pret 220-240V,50-60Hz  
Dimensiuni: abajur: diametru: 21cm,inaltime: 24cm + 1 m cablu textil negru.  
Garantie: 24 luni 
Categorie: NOU ! Lustre VINTAGE, RETRO, INDUSTRIA Style

Produsul nu mai face parte din oferta.

pentru specificatii tehnice apasati pe pozele de mai jos !
Certificat corpuri de iluminat comanda lustre, aplice
compara produs trimite unui prieten tipareste pagina     

CORPURI ILUMINAT DECORATIVE - AMENAJARI INTERIOARE CU PRODUSE DE ILUMINAT CU DESIGN DECORATIV - ILUMINAT HOTEL - MASSMI

Corpurile de iluminat Massmi a iluminat și decorat cu modele calde și elegante mii de case și hotel-uri pentru mai mult de șaptezeci de ani.

În ultimii ani Massmi și-a lărgit orizonturile într-un ritm rapid, colaborând cu noi designeri independenți, și firme de arhitectură și designeri de interior, participând la spectacole importante și târguri de corpuri de iluminat în Milano, Moscova, Valencia. 

Stilul colecțiilor corpurilor de iluminat Massmi este unic, elegant, cald, rafinat și se bazează pe convingerea că designul este o chestiune de iubire.

Corpuri de Iluminat design decorativ Massmi » Iluminat decorativ interior » Massmi oferă o varietate de corpuri de iluminat de interior. Fie ca vorbim de: lustre, candelabre, pendule suspendate, aplice de perete, spoturi încastrate, plafoniere de tavan și plafon, lămpi și veioze moderne sau clasice, lampadare  moderne sau clasice vorbim și de calitate îmbinată cu tehnologie și design modern. În acest sens, dorim să satisfacă cerințele dumneavoastră atât pentru iluminat decorativ modern cât și pentru iluminat clasic sau rustic.  

Massmi oferă modele de corpuri de iluminat decorative care dau spatiilor de ambient o lumină caldă, indirectă si oferă un ambient de atmosferă elegantă. 

Massmi este mândru de a produce corpuri de iluminat de la fabrica sa din Valencia, obiecte cu suflet care definesc personalitatea ambientului în hoteluri și case.


Culorile produsului pot sa difere. Modelul prezentat are titlu informativ.

Recomandari

« inapoi

Comentarii(0)

Adauga comentariu pentru
nume:
email:
punctaj:
comentariu:
corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter