lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Catalog » ILUMINAT INTERIOR LED » Spot incastrat LED

Spot incastrat LED

SPOTURI LED ÎNCASTRATE - SPOTURI LED APLICATE - PERETE - TAVAN FALS ( Plafon ) - Magazin spoturi led online - Eva-light

SPOTURI LED încastrate pentru iluminat economic cu led-uri, spot cu bec led, spoturi led încastrate la preturi avantajoase. Cumpărați online spoturi led de perete încastrate, tavan fals ( plafon ) și spoturi led aplicate moderne potrivite casei tale! Alege din gama diversificată de spoturi led de perete încastrate, tavan fals ( plafon ) și spoturi led aplicate moderne din magazinul online Eva-light. În funcţie de preferinţele tale, îţi oferim iluminatul led ideal decorului și design-ului de interior modern deosebit: corpuri și sisteme de iluminat de tip spoturi led de perete încastrate, tavan fals ( plafon ) și spoturi led aplicate care crează un ambient de lumină fascinant, un decor de lumină special și asigură un iluminat led uniform. Articolele și produsele de iluminat din categoria spoturi led de perete încastrate, tavan ( plafon ) și spoturile led aplicate aduc strălucire și crează atmosferă modernă, potrivindu-se perfect în orice încăpere fie ea cameră de zi ( living , sufragerie ), baie, dormitor, bucătărie, birou, hol, casa scării, magazine comerciale, spatii hoteliere, birouri, sedii firme, săli publice dar și în sălile caselor private.
   Spoturile led de perete încastrate, tavan ( plafon ) și spoturile led aplicate cu becuri led asigură lumina în toată camera şi în acelaşi timp, sunt un accesoriu cu stil pentru iluminatul de interior. Spoturile led de perete încastrate ( plafon )și spoturile led aplicate sunt corpuri de iluminat ce reușesc să îmbine designul modern cu eficiența, grație formelor lor plăcute. Integrate în designul încăperii, potrivite în spații de interior, ele confera camerei stil si volum vizual. Peretele sau tavanul este îmbogățit de lumina și formele lor, iar designul permite dispersarea luminii în toate direcțiile. Datorită multiplelor avantaje ale LED-urilor față de sursele clasice, tot mai multe corpuri de iluminat sunt echipate cu LED-uri și utilizate pentru iluminatul interior și exterior, eficiența energetică, durata de viață foarte mare, astfel pornind de la tehnologia modernă de iluminat cu led ținem cont de modul în care se poate economisi energie. Avantajele LED-urilor și corpurile de iluminat cu LED-uri sunt soluția pentru un iluminat eficient, economic de lungă durată.

    Iluminatul LED asigură o lumină consistentă, nu emană caldură şi nici oscilaţii ale ale fluxului luminos, anumite modele au şi iluminare variabilă. LED-urile devin tot mai populare ca surse de lumină în domeniul corpurilor de iluminat interior, cât şi în cel exterior. Aceasta gama de produse cu LEDuri este destinată iluminatului interior care cuprinde produse și articole de corpuri de iluminat led, fiind intens folosite în amenajarea decorului de ambient deosebit în spațiul de locuit al casei. Aici găsiți corpuri de iluminat cu LED pentru fiecare spațiu din casa dvs!


Total produse: 89, Pagina [ 1] 2 3

* Pretul afisat include TVA si timbru verde (daca e aplicabil) si sunt afisate in lei noi.

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter