lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Catalog » ILUMINAT INTERIOR LED » Plafoniere LED

Plafoniere LED

PLAFONIERE LED - MODERNE - CORPURI DE ILUMINAT LED - MAGAZIN PLAFONIERE LED ONLINE - Eva-light

PLAFONIERE LED: pentru iluminat economic cu leduri, plafoniere cu becuri led cu design decorativ la preturi avantajoase. CumpÄraÈi online plafoniere led moderne potrivite casei tale! Alege din gama diversificatÄ de plafoniere led moderne din magazinul online Eva-light. În funcÅ£ie de preferinÅ£ele tale, îÅ£i oferim soluÈii de iluminat led Èi design modern deosebit: corpuri Èi sisteme de iluminat de tip plafoniere led care creazÄ un ambient de luminÄ fascinant, un decor de luminÄ special Èi asigurÄ un iluminat led uniform. Articolele Èi produsele de iluminat led din categoria plafoniere led aduc strÄlucire Èi creazÄ atmosferÄ modernÄ. Corpurile de iluminat cu LED-uri sunt ideale pentru spaÅ£ii de interior potrivindu-se perfect în orice încÄpere fie ea camerÄ de zi ( living , sufragerie ), baie, dormitor, bucÄtÄrie, birou, hol, casa scÄrii, magazine comerciale, spatii hoteliere, birouri, sedii firme, sÄli publice dar Èi în sÄlile caselor private.

    Plafonierele cu becuri led asigurÄ lumina în toatÄ camera Åi în acelaÅi timp, sunt un accesoriu cu stil pentru iluminatul cu led-uri de interior. Plafonierele sunt corpuri de iluminat ce reuÈesc sÄ îmbine designul modern cu eficienÈa, graÈie formelor lor plÄcute, dar Èi a înÄlÈimii relativ scurte comparativ cu lustrele Èi candelabrele.
    DatoritÄ multiplelor avantaje ale LED-urilor faÈÄ de sursele clasice, tot mai multe corpuri de iluminat sunt echipate cu LED-uri Èi utilizate pentru iluminatul interior Èi exterior, eficienÈa energeticÄ, durata de viaÈÄ foarte mare, astfel pornind de la tehnologia modernÄ de iluminat cu led Èinem cont de modul în care se poate economisi energie. Avantajele LED-urilor Èi corpurile de iluminat cu LED-uri sunt soluÈia pentru un iluminat eficient, economic de lungÄ duratÄ.

    Iluminatul LED asigurÄ o luminÄ consistentÄ, nu emanÄ caldurÄ Åi nici oscilaÅ£ii ale ale fluxului luminos, anumite modele au Åi iluminare variabilÄ. LED-urile devin tot mai populare ca surse de luminÄ în domeniul corpurilor de iluminat interior, cât Åi în cel exterior. Aceasta gama de produse cu LEDuri este destinatÄ iluminatului interior care cuprinde produse Èi articole de corpuri de iluminat led, fiind intens folosite în amenajarea decorului de ambient deosebit în spaÈiul de locuit al casei. Aici gÄsiÈi corpuri de iluminat cu LED pentru fiecare spaÈiu din casa dvs!


Total produse: 504, Pagina [ 1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

* Pretul afisat include TVA si timbru verde (daca e aplicabil) si sunt afisate in lei noi.

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter