lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Catalog » ILUMINAT INTERIOR CLASIC » Candelabre, Pendule suspendate

Lustra Venezian fabricat manual diametru 100cm Color 104412LM


+ mareste imaginea ...

Lustra Venezian fabricat manual diametru 100cm Color 104412LM

Adauga comentariu pentru Lustra Venezian fabricat manual diametru 100cm Color 104412LM
Pret: 10675 Lei (cu TVA)
Cod produs: 104412LM
Producator: Venezia Lamps
Materiale: glass Venezian handmade ( disponibil in diferite culori)  
Putere: 14x60Watt E14 excl. 220-240V,50-60Hz 
Garantie: 24 luni 
Categorie: Candelabre, Pendule suspendate
Cantitatea

Pretul afisat include TVA si timbru verde (daca e aplicabil).pentru specificatii tehnice apasati pe pozele de mai jos !
Certificat corpuri de iluminat comanda lustre, aplice
compara produs trimite unui prieten tipareste pagina     

Lustre Venezia Lamps G&T

De mai mult de 40 de ani compania Venezia Lamps G&T lucrează cu meticulozitate şi precizie în sectorul suflării sticlei, creând cadouri rafinate şi accesorii de mobilier. Ulterior sau specializat producţia introducând o gamă largă de produse pentru iluminat, începând cu arta veneţiană antică, până la aplicarea celor mai moderne reguli de design şi folosirea celor mai recente tehnici de producţie. Grija pentru detalii, precum şi folosirea materialelor de calitate şi a manufacturii sunt principalul obiectiv al firmei, astfel încât să oferâ clienţilor o producţie foarte originală.

 Manufactura

Design-ul, alegerea formelor, a culorilor şi a decoraţiunilor au fost încredinţate unor experţi pricepuţi, care studiază şi realizează cele mai interesante alternative de modele. Toate elementele sunt lucrate manual, astfel că fiecare articol este absolut original. Acesta este motivul pentru care mărimea unor elemente poate să difere cu câţiva milimetri faţă de cele pe care sunt indicate in în catalog. Noi credem însă că aceasta conferă produselor Venezia Lamps G&T un plus de valoare şi le garantează autenticitatea.

Garanţia

Toate produsele Venezia Lamps G&T sunt însoţite de certificat de garanţie care le confirmă autenticitatea şi originea italiană. Vă informăm că aceste elemente sunt în totalitate fabricate manual, motiv pentru care culoarea sau sticla pot fi diferite (mai ales în ceea ce priveşte tonalitatea) şi nu trebuie considerate defecte, ci luate drept caracteristici aparte, care să le garanteze autenticitatea şi să le ofere clienţilor noştri potenţiali un produs foarte original.

 


Culorile produsului pot sa difere. Modelul prezentat are titlu informativ.

« inapoi

Comentarii(0)

Adauga comentariu pentru Lustra Venezian fabricat manual diametru 100cm Color 104412LM
nume:
email:
punctaj:
comentariu:
corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter